Raft de mijloc, gondola cu 8 polite 140*100*110

Cod produs: Raft de mijloc, gondola cu 8 polite 140*100*110

  • Preț / ofertă la cerere


  • Raft de mijloc, gondola cu 8 polite 140*100*110
Rafturile de magazin cu amplasare pe mijloc (gondolele) au in componenta lor 8 polite, cate 4 de o parte si de cealalta a raftului. Prin calitatea lor superioara greutatea de sustinere a unei polite este de 115kg.

Rafturile metalice pentru magazin sunt certificate CE, TÜV si EN ISO 9001, produse în fabricile noastre din Turcia si sunt realizate din tabla de otel 0.8 mm, vopsite in camp electrostatic si cu ranforsare dublă pentru a suporta o sarcina de 115 kg pe fiecare polita in parte.

Culoarea rafturilor este alba , iar plinta si sinele de pret sunt colorate, culoarea lor putand fi modificata in functie de dorinta clientului fara costuri suplimentare. Culorile disponibile sunt rosu, albastru sau portocaliu.

Pretul raftului se calculeaza cu un singur profil vertical deoarece al doilea profil vine de la urmatorul raft si se leaga intre ele. Acest lucru va scuteste de a cumpara cate doua profile pe raft. In final dupa ce terminati o serie adaugati un profil si o talpa care se numeste MONTANT FINAL si se achizitioneza separat de raft.


Produse asemănătoare

Montant pentru Raft Midi Sarcina Usoara

Montant pentru Raft Midi Sarcina Usoara

Montant MidiRack, H:250 cm l:60cm sau l:80 cm..

Preț / ofertă la cerere

Traversa tip Z pentru Raft Midi

Traversa tip Z pentru Raft Midi

Traversa MidiRack, L:210 cm, Grosimea tabla:2.5 mm..

Preț / ofertă la cerere